tobbix

Alla inlägg under augusti 2011

Av tobbe bergman - 7 augusti 2011 09:50

en vecka kvar då till semester :) Äntligen.. tiden gick trots allt ganska snabbt i alla fall :) Dock jobbar man ju den jobbigaste veckan den sista också :) 6 days av 7 hehe :)


Idag är det söndag och det är sådant där mysigt sommarregn ute :) Riktigt myspys väder :) Me like :)


Får se vad man skall göra idag , blir nog att ta det hyfsat lugnt och ev ta mig en liten promenad in the rain and listen to good music:)


Samtidigt vill jag tillägga 3 citat som jag lever upp till och även tycker stämmer in till 100 %


Citat 1 : You or nobody aint never gonna hit as hard as life


Citat 2 : Live for nothing or die for something


Citat 3 : Tro på dig själv och skit i andra ( Låter hårt men ni förstår nog vad jag menar )


Ha en trevlig söndag ;)

Av tobbe bergman - 6 augusti 2011 12:45

Ja då har man hangover då efter gårdagens trevliga utgång med underbara kollegor och vänner:) Men det var det värt:) Superskoj:)


Varje dag har jag också märkt när jag tittar mig i spegeln vilken dålig form man är i :( Inte tränat på gym eller utfört någon motionsträning på över 1 år :( Bara jobbat och hävt i mig chips och godis och legat orkeslös i stort sett varje dag tyvärr:( Ju längre man vart borta från all form av träning ju jobbigare är det att komma igång igen men även desto större anledning att börja igen också ..Har satt 1 sept i år som start att börja igen..


Det som är så fruktansvärt bra med min styrketräning är att jag alltid tränat rent utan otillåtna preparat och har på det viset byggt upp kvalite i mina muskler.. Dvs även att jag varit borta i över 1 år så sitter musklerna kvar till skillnad från de som kör med otillåtna där musklerna i stort sett försvinner helt.. visserligen så har jag förlorat mycket styrka och musklerna har så klart minskat i omfång men det som är till fördel för mig när jag sätter i gång igen är mitt muskelminne..Det är som att man är nybörjare igen och har varit borta länge från all sorts träning.. Och ni vet ju med er att man bygger som snabbast då man är nybörjare eller har varit borta ett tag :)


Dessvärre är det ju då med konditionen.. Den har tyvärr inte lika mycket minne och den får jag bygga upp succesivt.. Haft fruktansvärt hosta i över 1 vecka nu sedan jag sprang förra veckan och gick ut för hårt :( Men som sagt 1 sept ska jag försöka börja lite lätt igen..


Muskelbygge tar tid och likaså att få upp konditionen.. Så 1 sept 2012 siktar jag på att komma i form.. 1 år av hård träning :)

Tur man kan det mesta inom träning och kost då man läst kost och träning sedan man var 15 år gammal :) Delar gärna med mig av min kunskap för er som vill ha den :)


Ne nu blir det att glassa lite på balkongen då det är så underbart väder ute :) Sedan blir det ner till farsan då och fika lite och även bror och hans familj kommer dit på besök:)


Ha en underbar solig dag alla vänner :)

Av tobbe bergman - 5 augusti 2011 17:55

Kommer att skriva mycket i min blogg snart.. Kommer dels längre fram ta upp lite om hur jag tränade förr och även om mina musikdrömmar som fortfarande ligger på hyllan ..Kommer även att skriva en story om hela mitt liv sedan jag var barn fram till idag .. en berättelse som handlar om både hat, sorg,smärta och förmodligen lite lycka.. en lång väg som inte alltid har varit så lätt men som jag över 20 år senare överlevt, men innnan det stora bloggandet börjar får ni ha tålamod där ute och jag hoppas att ni fortsätter följa mig :)


Ha en kanon helg nu alla goa människor :)

Av tobbe bergman - 5 augusti 2011 06:55

Någon som vet hur man lägger ut youtube klippen här? BLir bara en gul ruta med ett F i när jag försöker:(


Kl är 7 och jag har äntligen vaknat.. lite tidigt för att man är ledig men somnade ju kl 8 i går kväll så är nog tillräckligt med sömn:)


Idag blir det att städa lite här hemma och tvätta :( Inte så roligt men kul när det är klart i alla fall :)


I kväll blir det utgång med goa arbetskollegor så ska bli riktigt skoj:( Hoppas min hosta går över tills dess :(


Ha det bäst :)

Av tobbe bergman - 4 augusti 2011 05:22

Kl är då 5 på morgonen och fåglarna kvittrar där ute :) Dags för sista jobbpasset denna veckan och nu ledig i 3 dagar:)Det är skönt men dock mindre skönt att man kanske börjar bli sjuk :( Inte så kul då man för en gångs skull är ledig:(


Positivt är att det bara är 1 veckas jobb kvar sedan för sen blir det långledighet och semester:) Givetvis jobbar man ju den tuffaste veckan nästa vecka också.. 6 dagar av 7 :( Men det får gå :)


Ne nu får det bli en summer breakfast och sedan fixa sig lite innan det är dax att knalla i väg till work:)


Ha en underbar dag alla vänner där ute:)

Av tobbe bergman - 3 augusti 2011 05:21

underbart nice väder idag också men lite tråkigt då man jobbar alltid när det är fint väder :(  Men skönt med semester snart i alla fall :) Då alla börjar jobba efter sin semester då tar jag min:) thats nice:)  Ledig fre,lör och sön denna veckan i alla fall och det ska bli skönt:) På fredag blir det utgång med några arbetskamrater plus lite annat folk :) Ska bli superkul :) Var ju ett tag sedan nu:)

Ha en kanon dag all friends och sköt om er :)

Av tobbe bergman - 1 augusti 2011 08:33

Vaknat till underbart soligt och varmt väder :) Lika fint som igår och det är då skönt att börja kl 3 idag känner jag :) Dock mindre roligt att stiga upp kl 5 dagen efter och jobba :(


Dock helt slut i kroppen sen löpningen igår fast det är ju förståeligt då man ej sprungit på typ 10 år :)


Ut i solen blir det sen och sola lite :)


Bifogare även länk till min låt jag gjorde för ett tag sedan :) Inte bästa sound men berätta gärna vad ni tycker om den :) Den finns även upplagd i mitt videarkiv för juli månad:)

http://www.youtube.com/watch?v=zyz1JH38vgE

Ovido - Quiz & Flashcards