tobbix

Alla inlägg den 6 augusti 2011

Av tobbe bergman - 6 augusti 2011 12:45

Ja då har man hangover då efter gårdagens trevliga utgång med underbara kollegor och vänner:) Men det var det värt:) Superskoj:)


Varje dag har jag också märkt när jag tittar mig i spegeln vilken dålig form man är i :( Inte tränat på gym eller utfört någon motionsträning på över 1 år :( Bara jobbat och hävt i mig chips och godis och legat orkeslös i stort sett varje dag tyvärr:( Ju längre man vart borta från all form av träning ju jobbigare är det att komma igång igen men även desto större anledning att börja igen också ..Har satt 1 sept i år som start att börja igen..


Det som är så fruktansvärt bra med min styrketräning är att jag alltid tränat rent utan otillåtna preparat och har på det viset byggt upp kvalite i mina muskler.. Dvs även att jag varit borta i över 1 år så sitter musklerna kvar till skillnad från de som kör med otillåtna där musklerna i stort sett försvinner helt.. visserligen så har jag förlorat mycket styrka och musklerna har så klart minskat i omfång men det som är till fördel för mig när jag sätter i gång igen är mitt muskelminne..Det är som att man är nybörjare igen och har varit borta länge från all sorts träning.. Och ni vet ju med er att man bygger som snabbast då man är nybörjare eller har varit borta ett tag :)


Dessvärre är det ju då med konditionen.. Den har tyvärr inte lika mycket minne och den får jag bygga upp succesivt.. Haft fruktansvärt hosta i över 1 vecka nu sedan jag sprang förra veckan och gick ut för hårt :( Men som sagt 1 sept ska jag försöka börja lite lätt igen..


Muskelbygge tar tid och likaså att få upp konditionen.. Så 1 sept 2012 siktar jag på att komma i form.. 1 år av hård träning :)

Tur man kan det mesta inom träning och kost då man läst kost och träning sedan man var 15 år gammal :) Delar gärna med mig av min kunskap för er som vill ha den :)


Ne nu blir det att glassa lite på balkongen då det är så underbart väder ute :) Sedan blir det ner till farsan då och fika lite och även bror och hans familj kommer dit på besök:)


Ha en underbar solig dag alla vänner :)

Ovido - Quiz & Flashcards