tobbix

Alla inlägg den 8 september 2011

Av tobbe bergman - 8 september 2011 12:55

Ligger för tillfället hemma och är sjuk med feber,snuva,ont i halsen och är jättesjuk:( Inte så roligt kanske :(

Tror ofta många människor tänker som jag och tittar på gamla bilder när man var i form och längtar dit och undrar varför man inte ser ut så idag..Kan säga så här att ju äldre du blir ju svårare blir det att bygga muskler och även lättare att lägga på sig fett..Men jag har ett par småråd till er att man kan hålla sig i hyfsad form året runt och hålla en så kallad smådeff året runt utan att för den skull må dåligt..Ät simpelt i stil med tallriksmodellen ,ät nyttig bra mat 3-4 ggr om dagen och undvik allt onyttigt så lovar jag att det kommer hända saker med eran kropp ni inte trodde var möjlig..träna sedan när du har energi och känner dig utvilad och försök håll regelbundheten i din träning..Sluta skämmas på gymmet för hur du ser ut och titta och jämföra dig med alla andra..du är du och kan inte bli någon annan.. tävla inte med någon annan utan tävla med dig själv utifrån dina förutsättningar..Du behöver inte ha mega stora armar för att se vältränad ut.. nu mer tränar jag tvärtemot av vad jag gjorde förr...lägger mer krut på de störra muskelgrupperna och mindre energi på de små för de kommer på köpet då du tränar de stora kan jag ju säga..

sammanfattning: 1: ät riktig ren föda 3-4 ggr per dag  2: undvik den ohälsosamma maten  3: träna då du är utvilad och alla muskler på din kropp max 3-4 ggr i veckan 4: ingen alkohol över huvudtaget   5: sov ordentligt  6: stressa inte och tänk inte för mycket.


Vill även skänka tankarna till stefan livs släkt och familj då stefan liv tagiskt nog omkom i en flygkrasch igår:( R:I:P:...:(:(  

Försök att lev dina dagar som om de vore de sista och var glad att du lever..tänk inte för mycket utan bara gör.. bara lev ..


Ha en underbar kanon dag alla vänner :)

Ovido - Quiz & Flashcards