tobbix

Alla inlägg den 24 september 2011

Av tobbe bergman - 24 september 2011 13:05

Varför jämför sig så många med andra hela tiden när det gäller träning? Jag tycker bara det är idiotiskt dumt..Alla kroppar är uppbyggda helt olika och svarar olika på träning..En som går på tillväxthormoner kan träna otroligt mycket mer utan att gå in i väggen och få bra resultat medans en naturlig person inte kan det..Många överdriver ofta sin träning som jag ser det..De äter för mycket eller för lite, de överdriver sin cardio eller träning..Varför inte tänka på balansen i stället och lyssna på din kropp..Ät när du är hungrig och stress ät inte då hjärnan uppfattar mättnad senare än din kropp..Ät lugnt och sansat och träna och motionera då du har ork och känner dig motiverad..Det ger mer i längden än att bara skynda på allting..muskelbygge och bra kondition tar tid och jag tycker man skall se det som en livstil i stället för bara kortsiktigt som en del gör och bara vill va i form under sommaren..är det inte roligare att vara i bra form året runt i stort sett? Det tycker jag absolut..


Jag personligen frossade i mat förr, drack alkohol  med mera..Såg förvisso stor ut men det mesta var fett egentligen då du lägger på dig ca 1 kg muskler eller mindre per år..Jag har rasat rätt så mycket i vikt då jag undvikit all sådan mat och dryck och ser otroligt liten ut men känner mig ändå mer hälsosam ,lättare och ser också för den skull mer vältränad ut än innan..Tycker inte allt handlar om storlek ..En liten kille där musklerna syns är för mig en vältränad person än en stor och bulkig på nästan fet person..


Hade large i tröjor förr då jag nästan var fet och bulkig..Medium är även de nästan för stora..Har nästan S nu i tröjor men de sitter tajt och snyggt precis som de ska..Bryr mig inte längre om storleken ..det enda jag bryr mig om är att se hälsosam ut och vara i form.. Då har storleken absolut ingen betydelse..


Jag personligen när jag utför cardio går på ett löpband i ca 30-40 min i lutning 3-4 ggr i veckan och tränar styrka max 3-4 ggr i veckan..Tränar sällan tungt längre då det ökar risken för skador utan kör mer lättare och fler repetioner och superstrikt..Det ger mer i längden anser jag och JA du kan öka i storlek även vid lätt träning även om det går lite saktare men det lönar sig i längden..


När det gäller maten äter jag rent som möjligt.. potatis,ris och pasta (fullkorn), mycket grönsaker och frukt, rött kött 1 gång i veckan , kyckling, fisk ,ägg och keso och vatten ..enkelt simpelt och gott..


Som jag även sagt tidigare så måste man träna alla muskler på hela kroppen för att alla muskler skall växa.. är underkroppen ur form så kan inte överkroppen växa för underkroppen inte bär upp överkroppen..så träna alla muskler..


Jag personligen är för tillfället fortfarande sjukskriven för utmattningsdepression så har ingen ork till varken mat, träning och cardio så det har blivit mest onyttig mat och känner mig verkligen ut form och ohälsosam då jag inte gymmat seriöst på över 1 år ..Men så fort jag är på benen igen så skall jag ta upp träningen igen och komma i den bästa form någonsin jag varit i..Kommer se det som en hel livstil..Mår även otrolig mycket bättre då jag inte dricker någon alkohol längre heller..


Ha nu en underbar helg alla goa vänner och var rädda om era nära och kära..var positiv..le åt varandra och var nöjd med precis hur du är och är skapt..we are all different !

Ovido - Quiz & Flashcards