tobbix

Alla inlägg den 6 september 2011

Av tobbe bergman - 6 september 2011 12:29

Träna när du är helt utvilad och känner dig helt återställd..Träna varje muskelgrupp en gång i veckan är max för oss som tränar naturligt med vissa undantag om du har mycket stress inom dig..stress bryter ner dina muskler i stället för att bygga upp dem ..Så det kan ta längre än en vecka ibland att bli helt återställd..försök att leva ditt liv med att inte tänka så mycket och undvik för guds skull stressen..Stressen påverkar dig mer än vad du tror ..

Lever du hälsosamt och så naturligt som möjligt så är du god väg mot din drömkropp..Människor har så bråttom med att komma i form att de i stället kraschar i stället för att nå sitt mål..det tar flera år att få en perfekt fysik..Tränar du naturligt dessutom så kan du max lägga på dig 1 kg muskler ungefär om året..det syns mer än du tror om det bara är muskler..Personer som vräker i sig kalorier dygnet runt och säger de ökat upp till 10 kg i muskler naturligt kan jag då säga att ca 9 kg av dem kilona är vatten, luft och fett..

Du behöver inte ligga på hundratals kalorier över ditt vanliga intag för att bygga muskler.. det räcker i stort sett med en ökning på 200 kalorier egentligen..Och ja det går att bulka utan att bli fet..jag har haft problemet förr att tro man måste vräka i sig mat men man lär sig med tiden och erfarenheten..Allt handlar om att äta så ren föda som möjligt dvs mycket frukt och grönt, potatis,ris och pasta, kött , fisk och fågel,ägg, olivolja och vatten och så vidare..

Undvik friterat, färdig rätter, socker, godis,läsk ,pizza och så vidare ..En gång i veckan hade jag rekomenderat att ta en bit pizza eller något lite ohälsosammare för att inte ledsna men resten får du faktiskt leva rätt strikt..låter det det svårt..självklart men jag lovar efter ett par veckor med en hälsosam kost så vänjer sig kroppen och du vill inte veta av något annat.. tro mig..

Du behöver inte äta hur många ggr om dagen heller.. ät tills du är mätt ..ät 3 max 4 ggr per dag ..det räcker.. 3 ggr per dag frukost, middag och kvällsmat räcker långt ..tro mig..

Nu till de som gillar att festa så sluta läs nu i så fall :) Alkohol får ni undvika helt och hållet tyvärr..Låter svårt men antingen vill ni nå halva målet eller hela målet till en perfekt fysik..En fylla bryter ner i stort sett upp till 2 veckors träning..så tänk så här är det kul att ha slitit hårt i gymmet i 2 veckor och sedan så är allt bortkastat.. nej tror inte det..Finns viktigare saker än alkohol och din fysik kommer tacka dig det lovar jag..

Visst så kan man äta 4 ggr per dag vilket jag personligen gör men det fjärde målet är i stort sett ett litet återhämtningsmål efter träningen i form av en proteindrink och en banan eller russin till pga att det tar en stund innan jag äter middag..Men vet ni med er att middag och sådant är klart hemma så kan ni i lugn och ro åka hem och äta den i stället..

Ska även nämna lite om protein.. är du naturlig så räcker det i stort sett med 90 gram per dag.. låter otroligt lite men tro mig det funkar.. mer är inte bättre ..att hälla i dig ex proteinpulver runt 50 gram så kommer hälften av det komma ut i urinen eller så fiser du ut det :) Kroppen kan bara ta upp 25-30 gram per tillfälle och det kan vara att bra att veta..

Är för tillfället sjukskriven för utmattning från mitt jobb så träningen går inte så bra..gymmat i 2 veckor sen över 1 års uppehåll..men det gäller att ha tålamod..det viktigaste när det gäller byggning är att ha tålamod och låta det ta tid för tid det tar det och ännu längre tid tar det om du inte följer de tipsen jag nämn ovan..

Ne nu blir det ut i solen och njuta lite..gäller att passa på innan sommaren är helt borta :) ha en kanondag alla goda vänner :)

Ovido - Quiz & Flashcards